About

Boy Leonidas (32) komt van ver. Nog niet zo lang geleden ziet het leven van deze Griekse Amsterdammer er heel anders uit. Hij groeit bijna op in het restaurant van zijn vader, zoveel is hij daar. Na een media-opleiding, en een korte salescarrière gaat hij zelf de horeca in. Hij opent diverse zaken en zet nieuwe concepten op. Want een kantoorbaan? Niets voor hem. Slechte voeding, veel alcohol, onregelmatig slapen en weinig daglicht eisen zo hun tol. De teller van de weegschaal staat inmiddels op 110 kilo. In diezelfde tijd verhuist zijn dochtertje naar Spanje, verliest Boy een vriend en wordt hij ziek. Kanker. Na de operatie volgt een periode van herstel. Het blijkt een wake-upcall. Hij beseft zich: “Boy, je leeft. Maak er wat van!” En dus gaat het roer om. Sport, voeding, minder drinken, meer slapen en een psycholoog resulteren in een strak lijf. In twee jaar tijd valt Boy dertig kilo af. Vooral mentaal ondergaat hij een doorbraak. Hij zit – letterlijk en figuurlijk – beter in zijn vel dan ooit. In 2020 besluit hij dan ook voor een romantisch avontuur te kiezen en dingt hij in De Bachelorette mee om de felbegeerde rozen van Gaby Blaaser.

Als geen ander weet Boy dat zo’n fysieke en mentale transformatie niet zonder slag of stoot gaat. Het is vallen, opstaan en altijd weer doorgaan. Want het kán. Met zijn positieve mind-set, doorzettingsvermogen en onuitputtelijke drive is Boy inmiddels een succesvol transformatie- en lifestylecoach. Hij inspireert en motiveert vanuit zijn hart. Puur, betrokken, eerlijk en oprecht. Zijn doel? Zoveel mogelijk mensen helpen bij het in gang zetten van hun eigen transformatie. 

Want wil jij jouw doelen nu eíndelijk eens echt behalen? Neem dan contact met Boy op