Personal Training & Coaching

PT Coaching Boy

Boy is niet je standaard Personal Trainer. “Even” een voedingsschema, gymroutine en plannetje in elkaar draaien? Nope. Op de lange termijn blijkt dit te vaak een quick-fix en is de kans op terugval – helaas – erg groot. En dus pakt hij het anders aan. Voor ieder persoon neemt Boy echt de tijd. Wat is je levensstijl? Werk je zeventig uur per week in de horeca? Blijf je veel thuis met de kinderen? Hoeveel slaap je? Wat eet je? Wat is je gewicht, je geslacht en je leeftijd? En vooral: wat zijn je wensen? Door deze vragen te stellen, wordt je plan realistisch en 100% van jou. Zo boek je snel en ook nog eens duurzaam resultaat. 

Ieder begin is moeilijk. Dat weet Boy als geen ander sinds zijn eigen transformatie. Zijn huidige shape kost hem in totaal twee jaar tijd. Daarin ervaart hij de nodige ups en de nodige downs. Maar het resultaat mag er zijn. Hij valt dertig kilo af en voelt zich mentaal weer ijzersterk. Boy motiveert, coacht en traint dus volledig uit eigen ervaring. Het geheim? Je mind-set. Verwacht van Boy dan ook een Personal Trainer met focus op Personal Coaching. 

Samenwerken? Yes. Neem contact op voor de mogelijkheden. Maar belangrijk om je af te vragen: wil je écht? Tijd is namelijk kostbaar. Zowel die van Boy als die van jou. Daarom werkt hij alleen samen met mensen die er he-le-maal voor gaan!